24 آذر 1394 - 16:26
شناسه خبر: 3559
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
دکتر هدایت حسینی سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه شد.
دکتر هدایت حسینی ، طی حکمی از سوی دکتر پیوندی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان سرپرست دانشکده انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور منصوب شد .
به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران ، دکتر هدایت حسینی به عنوان سرپرست دانشکده انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور انتخاب گردید. وی را با داشتن سوابق آموزشی و پژوهشی و اجرایی می توان یکی از مدیران موفق در عرصه غذا و دارو دانست.
هدایت حسینی، فارغ التحصیل رشته ایمنی و کنترل مواد غذایی از دانشگاه تهران می باشد که در کارنامه تحصیلی خود موفقیتهای فراوانی را در علوم و صنایع غذایی به ثبت رسانده است .
دکتر حسینی ، در سال 1381 به عنوان معاون مدیرکل آزمایشگاههای کنترل غذا و داروی وزارت بهداشت انتخاب گردید و از آن زمان فعالیتهای گسترده ایشان در حوزه غذا و دارو آغاز شد .وی دو دوره معاونت پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در دانشگاه علوم پژشکی شهید بهشتی را در سالهای ( 1385 تا 1387 ) و (1390 تا 1392 ) را بر عهده داشته است .همچنین دو دوره به عنوان مدیر کل نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی ، بهداشتی وزارت بهداشت را در سالهای( 1386 تا 1389 ) و ( 1392 تا 1394 ) عهده دار بوده است و هم اکنون عضو فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران و مشاور ریاست سازمان غذا و دارو در امور غذا می باشند .
دکتر هدایت حسینی، در طول زمان خدمتگزاری خود در جمهوری اسلامی دارای کارنامه درخشانی است که نشانگر تلاش و پژوهشهای ایشان برای ارتقای صنعت غذا و دارو وایجاد امنیت غذایی و سلامت جامعه است. امید است انتخاب شایسته ایشان بیانگر افق های روشنی در این صنعت باشد.